105. Mākslas un antikvāro priekšmetu izsole

TIEŠSAISTES IZSOLE
SĀKUMS: ceturtdien, 14. martā, plkst. 11.00
NOSLĒGUMS: trešdien, 20. martā, plkst. 21.00 pēc Latvijas laika joslas

Dalība tiešsaistē vai pa telefonu.

Izsoļu nama komisijas maksa 15%* 10 minūtes pagarinājums līdera maiņas gadījumā

Iespējama piegāde ar Omnivu vai TNT/FedEx.

Pirkt mākslu

Pierakstīties jaunumiem

Izvēlētie mākslas darbi

PAR MUMS

Mēs esam viens no vadošajiem un pieredzes bagātākajiem uzņēmumiem Latvijas mākslas tirgū, kas jau daudzus gadus nodarbojas ar mākslas darbu izsoļu un izstāžu organizēšanu, kā arī ar mākslas darbu individuālu tirdzniecību. Katru gadu tiek rīkotas vismaz septiņas lielās izsoles, iknedēļas izsoles, kā arī ap piecām vecmeistaru un mūsdienu autoru mākslas darbu izstādēm.

Mūsu galvenā vērtība balstās ilgstošā darbībā Latvijas mākslas tirgū, kas sniegusi unikālu un padziļinātu pieredzi, strādājot ar vecmeistaru un mūsdienu mākslu. Plašās un daudzpusīgās zināšanas ļauj mums izvēlēties tikai labākos mākslas darbus, sniegt vērtīgas konsultācijas un paredzēt nākotnes tendences. Mūsu darbība saistīta ne tikai ar zināmākajiem Latvijas māksliniekiem, mēs meklējam un atklājam plašākai publikai arī jaunos talantus. Mēs palīdzam veidot mūsdienu un vecmeistaru darbu kolekcijas, sniedzam konsultācijas mākslas darbu iegādē, vērtības un autorības noteikšanā. Mēs strādājam gan ar privātiem, gan ar korporatīviem klientiem Latvijā un ārzemēs.

Mūsu pieredze mākslas jomā, plašā sadarbība ar māksliniekiem, kā arī individuālā un personiskā pieeja darbā ar kolekcionāriem ir devusi iespēju palīdzēt mūsu klientiem iegādāties izcilus mākslas darbus.


Iknedēļas
online izsoles

Augsti kvalificēti
mākslas darbu vērtētāji

Organizētas varāk nekā
70 klātienes izsoles

Ekspertu rūpīgi atlasīti
mākslas darbi

Pārdoti vairāk nekā
1000 mākslas priekšmeti

Datu bāzē vairāk nekā
260 mākslinieki

Mūsu eksperti:

expert

Jānis Piesis

expert

Nadīna Vinogradova

Biežāk uzdotie jautājumi

1. Kā var nopirkt mākslas darbu? +

Mākslasdarbus ir iespējamies iegādāties uzreiz vai izsolē. Tie mākslas darbi, kasnopērkami uzreiz, ir apskatāmi sadaļā Gleznaspārdošanā”.
Ja kāds no darbiem Jums liekas saistošs, lūdzam sazināties argaleriju iepriekš. Aktuālo izsoļu piedāvājumu var apskatīt sadaļā
Izsoles”.

Veidi,kā uzzināt, kas ir pārdošanā

1.Pārlūkojiet mūsu e-katalogus vietnē Paintings.lv nosava datora vai mobilās ierīces.

2.Apmeklējiet mūsu izstādes, kas ir atvērtas publikai.

3.Skatiet gaidāmās izsoles.

4.Reģistrējieties, lai saņemtu paziņojumus e-pastā un lai nekad nepalaistu garāmkādu no Jūs interesējošajiem darījumiem.


2. Kā es varu pārdot manā īpašumā esošu mākslas darbu? +

Ja Jūsu īpašumā ir mākslas darbi, kurus vēlaties pārdot, lūdzu, sazinieties ar mums vai atsūtiet informāciju par tiem un to fotoattēlus. Ja mākslas darbs mums šķitīs piemērots pārdošanai, mēs ar Jums sazināsimies, lai vienotos par tikšanos vai lai iegūtu sīkāku informāciju. Ja Jūsu īpašumā esošais mākslas darbs nav piemērots mūsu izsolei,mēs ieteiksim alternatīvu pārdošanas veidu.

Izvēlieties Jums ērtāko saziņas veidu:

1. Zvanot vai sazinoties WhatsApp, tālr.: +371 29528684

2. Aizpildot saziņas veidlapu mājaslapā

3. E-pasts:galerija@inbox.lv


3. Cik maksā manā īpašumā esošais mākslas vai antikvārais priekšmets? +

Lai noskaidrotu Jūsu īpašumāesošā mākslas darba vērtību, lūdzu, atsūtiet tā fotoattēlu WhatsApp (tālr.: 29528684) vai uz e-pastu: galerija@inbox.lv, vai, iepriekš piesakoties, atnesiet to pie mums uz galeriju. Mēs sniegsim Jums atbildi vienas darba dienas laikā.

 


Kontakti

Adrese

Jēkaba iela 26/28, Rīga, LV-1050

W WAZE

Telefons